28 jan. 2016

WHITSUNDAYS ISLANDS

Vi har varit ute till havs under tre dagars tid med båten On Ice och fått uppleva Whitsundays Islands och jag säger bara WOW, ren och skär magi vilka fantastiska öar. Vi bodde även på båten under dessa dagar vilket var så mysigt. Älskar att vara ute på havet.
Såhär såg båten vi åkte med ut, bilden är tagen från en lite mindre båt vi åkte med till stränder man inte kunde lägga till med den stora båten.
MAGISK att vakna upp till detta.


Vi hängde mycket i nätet framme på båten. Det var så jäkla skönt att ligga och sola där då det fläktade skönt samtidigt som båten åkte. Dricka bubbel till lunch funkade också utmärkt att göra där.
En morgon stannade vi till på Whitehaven Beach och JA haven är bara förnamnet. Tyvärr var det lite molnigt på förmiddagen så bilderna är inte riktigt rättvisa. Det sprack självklart upp precis när vi skulle tillbaks till båten. Men men vi har haft det varmt hela tiden.

Sanden är helt sjuk, vit som snö.
Vi lämnade ett litet avtryck innan vi gick.
Det var inte bara vit sand. Titta på vattnet, helt sjukt.
Att spendera dessa dagar på båten omgiven av denna miljön har varit fantastiskt.
Vi har även snorklat massor, bara hängt, njutit av trevligt sällskap och ätit god mat. Som en semester under semestern. Bästa platsen vi hittills besökt, LÄTT.


3 kommentarer:

Hannah sa...

Hur hittade ni båten? Alltså hur visste ni vilken ni skulle åka med? Ser super fint ut:-)

Fanni Malmqvist sa...

Genom wicked som la fram olika alternativ. Bästa på hela östkusten, LÄTT! :)

Ylva sa...

Vart är din rosa bikini ifrån? Så snygg verkligen!!!!