3 apr. 2016

EVIGT TACKSAM

Att bara flytta, lämna och dra ifrån sin trygghet och själv ge sig ut och testa vingarna är det bästa jag någonsin gjort. Det har absolut inte alltid varit en dans på rosor men överlag har det varit helt fantastiskt. Jag har växt som människa och verkligen förstått vad som är viktigt och betyder något i mitt liv. Att flytta och få bygga upp sitt egna lilla liv med sin egna familj bestående av vänner har varit så lärorikt. Till stor del har jag älskat att ständigt ha människor runt mig då man aldrig behövt känna sig ensam och alltid har haft någon att skratta med. Sen att tålamodet har fått jobba lite i vissa situationer är en annan femma. Under mina månader i Australien har jag verkligen fått leva i den drömmen som jag drömt om, träffat människor som jag hoppas kommer vilja fortsätta vara pusselbitar i mitt liv under många år framåt, upplevt otroliga saker, skrattat, gråtit, festat, fått en rubbad sömncykel och framförallt insett hur fint livet är och vilka otroliga människor jag har i min närhet och hur tacksam jag faktiskt är över det. Jag har under senaste dagarna tänkt väldigt mycket på detta då min tid här faktiskt börjar närma sig slutet vilket känns så tråkigt samtidigt som jag kommer vara mig själv evigt tacksam för jag tog steget att lämna Sverige för att testa livet här. Förutom att jag faktiskt tackar mig själv för detta har jag många andra tack jag bara vill kasta ut. Varje tack har gjort min upplevelse här till en upplevelse jag aldrig någonsin skulle vilja ändra på.

Jag vill tacka livet och säga förlåt på samma gång. Jag har verkligen lärt mig att man ska ta vara på dig och tänker ta hand om mig själv så bra jag bara kan för att kunna hänga med dig under så många år det är möjligt. Livet är så härligt när man vill att det ska vara härligt.

Jag vill tacka mina familj för all er kärlek och värme ni alltid skänker mig. Jag vill tacka för allt stöd och för att ni alltid ställer upp för mig oavsett vad jag ställt till med. Ni är ett levande bevis på att avstånd inte spelar någon som helst roll när kärleken är stark och det kommer jag vara er evigt tacksam över.

Jag vill tacka min fantastiska vän Jennelie som jag fått uppleva största delen av mitt äventyr med. Jag kommer vara dig evigt tacksam för att vi startade denna resan tillsammans och bara på några månader byggt upp en vänskap som i vanliga fall tar flera år. Tack för alla skratt och allt du gjort för mig. TACK FÖR ATT DU ÄR EN AV MINA BÄSTA VÄN.

Jag vill tacka alla mina närmsta vänner där hemma som från dag ett sagt ''nu är det dags för dig att komma hem''. Tack för att ni alltid får mig att känna mig uppskattad och att ni oavsett tid på dygnet finns där när jag behöver er. NI ALLA ÄR GULD.

Jag vill tacka mina tjejer på Ocean Street som blivit min familj här nere. Tack för alla fina stunder, alla skratt, allt skitsnack och all kärlek ni givit mig. Utan er hade denna upplevelsen aldrig blivit densamma, NI ÄR FANTASTISKA.

Jag vill tacka Matilda, Salina och Ellinor som på många sätt varit otroligt viktiga för mig under tiden här. Tack för att ni öppnat upp era armar för mig och alltid varit mina stöttepelare, tack för all kärlek och all lycka ni spridit, tack för att ni gjort hoppet om mänskligheten ljusare, tack för ALLT för varje sekund jag fått spendera med er. Tack för jag fått äran att lära känna er, DET KOMMER JAG ALLTID VARA EVIGT TACKSAM FÖR.

TACK LIVET, TACK AUSTRALIEN, TACK BONDI.

1 kommentar:

J sa...

Du är bäst!❤️